ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ NEWSLETTER ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
login H ηλεκτρονική ανάγνωση όπως δεν τη "διαβάσατε" ποτέ
Share |
Διαβάστε...:
  Άρχισε η διάθεση των ηλεκτρονικών σχολικών βιβλίων με ενεργά περιεχόμενα  Ζητούνται καθηγητές μέσης εκπαίδευσης για έκδοση σχολικών βοηθημάτων  
περισσότερα...   rss
 
 
Παραλαβή Λογισμικού
Πιστοποιήσεις
 

 
Βρίσκεστε εδώ: Οδηγίες / Παραλαβή Λογισμικού

Περίληψη Άρθρων...

   
 
Γενικές Οδηγίες

Πριν εγκαταστήσετε οποιοδήποτε προιόν της eAnagnosis βεβαιωθείτε οπωσδήποτε ότι έχετε ήδη εγγραφεί ως μέλος. Συμπληρώστε όλα σας τα στοιχεία επικοινωνίας για να έχετε πληρέστερη υποστήριξη και ενημέρωση.

Αν είστε νέος χρήστης μπορείτε να εγγραφείτε από εδώ.

Οι νέοι χρήστες πρέπει να εγκαταστήσουν τον Marginalia Composer for Students, μέσω του οποίου θα παραλάβουν αυτόματα και τα απαραίτητα υλικά για τη μελέτη των σχολικών βιβλίων.

Όλα τα προιόντα κατεβαίνουν στον υπολογιστή με μόνη σας υποχρέωση ότι έχετε εγγραφεί ως μέλος. Στη συνέχεια, απαιτείται η Πιστοποίηση του αντίστοιχου προιόντος, που πραγματοποιείται με την εισαγωγή του Κωδικού που παραλάβατε κατά την αγορά σας.

Εγκαταστήστε τον Marginalia Composer for Student τώρα!

Βρείτε παρακάτω γενικές οδηγίες ανάλογα με τον Ιnternet browser που χρησιμοποιείτε.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποια δυσκολία, αν έχετε εγγραφεί μέλος στην eAnagnosis, στείλτε μας email στο support@eAnagnosis.gr με ένδειξη για τον τύπο των Windows του υπολογιστή σας.
   
 
Με Internet Explorer

Αν χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer, μόλις ζητήσετε από οπουδήποτε την εγκατάσταση του Marginalia Composer for Student, θα εμφανισθεί στο κάτω μέρος του ένα μήνυμα που θα σας ζητάει να "εκτελέσετε" ή να "κατεβάσετε" το πρόγραμμα. 

Πατήστε "Εκτέλεση" ή "Run" ανάλογα με τη γλώσσα και ακολουθήστε τις φόρμες εγκατάστασης, αδιαφορώντας για τα μηνύματα ασφαλείας που ενδεχόμενα σας εμφανίζονται.

Μετά την επιτυχή εγκατάσταση θα εμφανισθεί η πρώτη οθόνη του προγράμματος με ένθετη την οθόνη για την Πιστοποίηση. Εισάγετε το email, password του λογαριασμού σας στην eAnagnosis, και τον Κωδικό που αγοράσατε από το www.eAnagnosis.gr  ή από κάποιον μεταπωλητή.

Είστε έτοιμοι πλέον να λειτουργήσετε το πρόγραμμα κανονικά.

Εγκαταστήστε τον Marginalia Composer for Student από εδώ

Την πρώτη φορά που θα επιλέξετε να διαβάσετε ένα βιβλίο από κάποια Τάξη, θα σας ζητηθεί Πιστοποίηση για την συγκεκριμένη Τάξη.   
 
Με Mogilla Firefox
Η εγκατάσταση του Marginalia Composer for Student μέσω του Mozilla Firefox πραγματοποιείται μετά το "κατέβασμα (download)" του σχετικού αρχείου στο PC του χρήστη.

Κατεβάστε τον Marginalia Composer for Student από εδώ

Aνάλογα με τις ρυθμίσεις του browser, το download θα ξεκινήσει αυτόματα ή θα σας προβάλλει μια οθόνη στην οποία θα πρέπει να επιλέξετε "Save". Το αρχείο θα αποθηκευθεί στον folder των downloads.

Ακολούθως θα πρέπει να μεταβήτε στον download folder σας και να κάνετε διπλό click στο Marginalia αρχείο με extension exe. Το ακριβές όνομά του εξαρτάται από την εκάστοτε έκδοση (version).

Αρχίζει η εγκατάσταση και απαντάτε θετικά σε όλες τις οθόνες που θα εμφανισθούν. Μετά το τέλος της εγκατάστασης θα εκκινήσει το πρόγραμμα και θα σας ζητηθεί να το Πιστοποιήσετε συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

Την πρώτη φορά που θα επιλέξετε να διαβάσετε ένα βιβλίο από κάποια Τάξη, θα σας ζητηθεί Πιστοποίηση για την συγκεκριμένη Τάξη.   
 
Με Safari
Η εγκατάσταση του Marginalia Composer for Student μέσω του Safari ακολουθεί πορεία αντίστοιχη με εκείνη του Internet Explorer ή του Mozilla Firefox (βλέπε ανωτέρω).
footer splitter
Προσφορές | eStudy | Χαρακτηριστικά | Οδηγίες
footer bot