ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ NEWSLETTER ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
logo H ηλεκτρονική ανάγνωση όπως δεν τη "διαβάσατε" ποτέ
Share |
Διαβάστε...:
  Οι τρεις κανόνες επιτυχίας στις πωλήσεις e-books  Black Crown: Το gaming στον κόσμο των εκδόσεων  Η Google στην αγορά σχολικών βιβλίων  
περισσότερα...   rss
 
 
 


Χρήσιμα links

EKEBI:Παρατ/ριο Ψηφ.Βιβλίου

Εθνική Βιβλιοθήκη (ψηφιακά)

Ψηφ. Βιβλιοθήκη Βουλής

Ανέμη-Ψηφ. Βιβλ. Παν.Κρήτης

Ψηφ. Συλλογές Ε.Λ.Ι.Α

Ψηφ. Βιβλιοθήκη Ίδρ.Ευγενίδου

Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

 
 
Βρίσκεστε εδώ: Όροι χρήσης
Εκτύπωση
 

Όροι χρήσης


Τα περιεχόμενα του δικτυακού τόπου (site) www.eΑnagnosis.gr αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της eAnagnosis. Στο site περιλαμβάνονται υλικά, σήματα, φωτογραφίες, αναφορές και περιεχόμενο που ανήκει σε διάφορες εταιρείες και που χρησιμοποιούνται προκειμένου να προβάλουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους και αποτελούν πνευματική τους ιδιοκτησία.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια μας ή αναφορά για την προέλευση του (καθώς και οποιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων, στην περίπτωση που αυτό απαιτείται).

Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε, το περιεχόμενο, οι πληροφορίες και οι παραπομπές σε συνδέσμους που εμφανίζονται στο διαδικτυακό μας τόπο, να είναι κατά το δυνατόν έγκυρες και χωρίς λάθη και παραλείψεις.

Ο επισκέπτης έχει την υποχρέωση να κάνει χρήση του διαδικτυακού τόπου σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους όρους και να μην προβαίνει σε πράξεις που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην λειτουργία, να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή των υπηρεσιών της eAnagnosis.

Η Εταιρία λαμβάνει συνεχώς όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του χρήστη, στην περίπτωση κατά την οποία τρίτοι τυχόν θα επιχειρήσουν να υποβαθμίσουν την ασφάλεια που παρέχεται τόσο στην μεταφορά δεδομένων, όσο και στην εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των συστημάτων των χρηστών, συνεπώς η Εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη στις περιπτώσεις ηλεκτρονικών επιθέσεων τρίτων, που αποσκοπούν στην υποβάθμιση της ασφάλειας που παρέχεται στο χρήστη.

Για την παροχή υπηρεσιών, που παρέχονται διά του παρόντος διαδικτυακού τόπου, προαπαιτείται από το χρήστη η γνωστοποίηση στοιχείων, προσωπικού μη ευαίσθητου χαρακτήρα, ούτως ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα και ορθή παροχή των υπηρεσιών προς αυτόν από την Εταιρία. Τα στοιχεία αυτά του χρήστη θα χρησιμοποιούνται μόνο από την Εταιρία, αποκλειστικά για σκοπούς συναφείς με την ορθή και απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών προς αυτόν, τις οποίες ο ίδιος έχει ζητήσει, και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Με την επιφύλαξη των παραπάνω, ο χρήστης, αποδεχόμενος τους παρόντες όρους, παρέχει ανεπιφυλάκτως την άδεια στην Εταιρία να χρησιμοποιεί τα στοιχεία προσωπικού μη ευαίσθητου χαρακτήρα που της γνωστοποιεί.

Η ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων είναι προϋπόθεση για τη χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτού. Η περιήγηση του χρήστη στον παρόντα διαδικτυακό τόπο, η χρήση του λογισμικού του ή / και η χρήση των υπηρεσιών που προσφέρονται διΆ αυτού, συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη δήλωση αποδοχής των παραπάνω όρων από το χρήστη προς την Εταιρία.

Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που λαμβάνουν χώρα μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η Εταιρία αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Αν επιθυμείτε να επισημάνετε κάποιο γεγονός ή πρόβλημα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
footer splitter
                 
 
Marginalia
arrows Πού απευθύνεται
 
Ηλεκτρονική Ανάγνωση
arrows Eξελίξεις
arrows Θέσεις, Απόψεις, Συνεντεύξεις
arrows Τα eBooks και οι συντελεστές τους
arrows Οι συσκευές ανάγνωσης και το λογισμικό τους
arrows Η Αλίκη στο Σχολείο των Προκλήσεων (υλικά)
arrows Επιληψία, Αγάπη μου (υλικά)
 
Υπηρεσίες multiimedia
arrows Από το χαρτί (και όχι μόνο) στην οθόνη…
arrows Σχεδιασμός, παραγωγή πολυμεσικού περιεχομένου και σελιδοποίηση
arrows Συγκρότηση eBook
arrows Περιεχόμενο στο Διαδίκτυο: Πέρα από την ιστοσελίδα
footer bot